Historia

Kepa Tryck startades 1975 i Kävlinge, 1990 flyttade vi till en ny egen projekterad fastighet anpassad för verksamheten. Här finns vi fortfarande med två generationer grafisk kompetens och med en stolthet som driver oss vidare i vår bransch. Kepa Trycks målsättningen var glasklar redan från starten, att vara en arbetsplats där man trivs som anställd och ett tryckeri som vår kund är trygg att anlita. Dessutom med den bästa tänkbara service. Vi vill inte att våra kunder ska säga att de valt oss för att vi är billigast. Möjligen snabbast eller varför inte helt enkelt bäst. Tillsammans är vi på Kepa Tryck idag ett dynamiskt fullserviceföretag inom grafisk produktion och trycksaksframställning.

Utveckling

Vår utveckling de senaste åren talar sitt tydliga språk. Kepa Tryck är idag ett välmående företag med 10 medarbetare. Omsättningen har sakta men säkert vuxit sedan starten och vi tittar bara framåt. En viktig del i vår utveckling är givetvis att vi ständigt förnyar vår maskinpark. På prepress jobbar vi i alla branschprogram och huvudsak i Mac-miljö. Vår CTP värnar miljön med kemifri plåtframställning. Tryckpressarna levererar högsta kvalitet på arkformat upp till 72x102 cm. Vårt bokbinderi är utrustat med skärmaskiner, falsmaskiner och stationshäft. Nu även egen limbindare!

Vi erbjuder i stort sett alla tjänster inom grafisk produktion och trycksaker på papper. Vi ansvarar för hela processen från idé till färdig produkt.
Sammanfattningsvis så har Kepa Tryck både offsettryck, digitaltryck och egen prepressavdelning där vi har byggt upp en gedigen kunskapsbank och ett väl fungerande nätverk. Digitaltryck med variabeldata, adressering har blivit en viktig kugge i vår produktion. Med egen efterbehandling som bl.a. falsning, häftning, hålning, stansning, perforering, numrering så vi håller vi vad vi lovar när det gäller leveranssäkerhet. Välkommen att testa oss!

Foldrar, broschyrer, böcker, blanketter, produktblad, programblad, tidkort, block, kuvert, brevpapper, fakturor, följesedlar, prislistor, flygblad, affischer, banderoller, reklamutskick, visitkort, rollups, storformatsutskrifter är ett axplock. Läs mer under fliken produkter.

Vad gör vi då?

Offertförfrågan

* Obligatoriska fält